Thursday, 30 January 2014

Phytoscience Double stemcell tiada logo halal??

Assalammualaikum...

Bbrpa mggu lps ak ad tulis psl entri nk beli produk double stemcell nii..



Huuuhhh...
Lega sbb nsib baik ak xbeli lg produk ni...
Dgr cite produk ni xde logo halal.. ak tau pun pasal kwn ak wasap kt ak..perghhh...

Tp kt fb je still rmai lg yg dok promote suh beli n join biz diorg ni...enth la..ak no comment pasal mende ni..n rse segan plak nk ckp mende ni kt kwn2 ak yg dok pakat promot kt fb..tp rata2nye diorg pun da tau da pasal ni...serba slh dibuatnye..

kalo nk tau lebih lanjut leh g terjah blog mazidul akmal sidek...di ade tulis bbrpe entri psl produk ni beserta bukti skali..

Rmai gak la yg trkejut..nsib ak survey dlu sblum beli..so lps ni mmg kene berhati2 la dlm pembelian brg on9 ni..lg2 supplemen utk kecntikan n kesihtan...bahaya oooo....

lg2 ak ni yg xtau nk membezakan logo halal tu btul atau tiruan..
lg2 mcm produk ni yg dikatakan rmai artis tempatan da gune..duta die plak xlain xbukan umie aida tu...hishh..pening2..

Xtau mne stu btul ni..jd .. nk slmt jgn guna lg sblum pihak yg berwajib siasat dlu..bace kt blog mazidul ni dia kata pihakk atasan tgh siasat prkra ni...

Jadi....tggu jela..

No comments:

Post a Comment

Lain dari lain punya cerita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...