Sunday, 26 January 2014

Juara penyanyi bkn juara lagu...

Assalammualaikum..

Rasenye mlm smlmm rate2 manusia kat malaysia ni tgk AJL yg berkesudahan lagu Bahagiamu Deritaku nyanyian Hafiz awn nano nano nanooo tu menjadi juara keseluruhan..

Ape2pun mmg gua da jangka lagu bahagiamu deritaku akn mng punye.. x surprise sgt pun..

Utk vokal terbaik mmg xdinafikan milik jac..walaupun gua rase pesaing utk vokal terbaik mmg sengit...

Bagi persembahan terbaik semestinya hafiz walaupun sbnrnye gua nak hyperact mng.. pe nk buat org bnyak undi die..

Ape2 pun bila gua tgk Ajl smlm...smue ok2 la..xde yg havoc sgt..yg best pun part amy search, M Daud kilau n zianaa..

Cume gua agak rase kecian sbb walaupun anugerah juara lagu mengiktirafkan lagu2 terbaik tp gua lbh nmpak penyanyi je yg diangkat n dijulang..rasenye sape yg tgk smlm tau kot bila nmpak hafiz amik trofi n trus bg ucpn .. kecian org yg buat lagu tu..bru nak naik ats pentas .. xde pun org nk bg die ucap atau highlight skit kt diorg yg buat lagu ni..

Last2 AJL abis gitu je..penutup dgn nynyian sang juara..huuuu...bosann...cube bg org yg buat lgu tu nyanyi bru la ad nmpak kelainan skit..hahaha....

Mungkin Ajl perlu lbh tekan pada konsep sbnrye juara lagu tu dimana penulis lirik  dn komposer yg diiktiraf bknye penynyi melainkan penyanyi tu yg buat lagu sendiri...lbh baik buat anugerah penyanyi..haaaa

Ape2 pun tahniah la pada smue pemenang...smue pun da buat terbaik trmasuk org blkng tabir..biasela ade kurg skit...

Lagi stu utk tema AJL GAME ON x terase sgt pun game nye..hahaha.. pe2 pun gud job org yg buat ajl ni...

Peace yo....

No comments:

Post a Comment

Lain dari lain punya cerita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...