Tuesday, 6 March 2012

"Mega Giveaway by Eeda And Rishah"

Bismillahirahmanirrahim...

ok..pagi2 lagi da pegi terjah dan usha blog org lain..
sonok bace blog2 ni..hihi...dpt gak blja mcm2..hihi..
so..tgh jln2 ..tetibe nmpak ade giveaway la..
hihi...ni yg suke ni...
hadiah die pun menarik je..kalo dpt mmg best....dan nk join pun sgt simple...
Ini first time join giveaway..
so ape tggu lg...


Yang buat mende ni mmg mude dr aku..wahh..jeles je rase kan..aku da tua bru nk ade blog..huwaa...
sebab aku join sbb aku pun nk merasa msuk mende alah ni..hihi..dan blogger kt luar sne dpt merasai kehadiran aku..ecece..hihi
apa2 pun kalo korg nk join sila klik je pd banner kt ats tu dan terjah blog diorg..
Tamat pada 25 March..so apaaaa tggu lagi hey..

so utk contest ni aku tag korg ye..
harap korg pun join..
ciksukaberangan
nur nabilah



p/s : doa aku dpt menang..da lama xdpt hadiah..kempunan plak...hihi..

4 comments:

  1. dah join ni. ppepun, tq tag :) http://ciksukaberangan.blogspot.com/2012/02/mega-giveaway-by-eeda-and-rishah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..sama2 la kita berjoin2 ni..=)

      Delete

Lain dari lain punya cerita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...