Monday, 27 February 2012

kahwin????

Bismillahirahmanirrahim...Alhamdulillah...Aku diberi nikmat yang sgt berharga oleh Nya..syukur Ya Allah..


KAHWIN???


Alamak...beshnye...


so...spe nk kawin???hihihihi...

Sumpah seronok bila kahwin!!!!!!!!!!




Saturday, 11 February 2012

JADI SENIOR MEMANG MCM NI EK???

Bismilahirrahmanirrahim...
Alhamdulillah...aku dapat bernafas lagi untuk hari ini..syukur...[ jom dgr lgu syukur dr Raihan ]
Well....ade baca tajuk kt ats..so kompem korg pernah jadi senior kan..x kisah la tmpt keje ke, sekolah, kolej atau myb kt dlm mne2 wesite atau forum..msti ade je senior..iaitu org yg terlebih dahulu mkn garam dr kita..[??ek..betul ke??]

So..ade kah anda seorang senior??..[ sila bace kalo terasa ]...



Memandangkan aku juga seorang senior di kolej aku....so kompem2 aku pun tau ape yg sebagai senior rase..mesti rase mcm ade je budak respect kt kita..pastu ade yg try nk usha2 kite...main-main cinta la...plus ade plak yg duk tnye2 soalan kt kita...[ mcm la kita ni tau sgt kan ]..pastu ade plak rase2 tkot nk duk sblh senior..padahal kita x wat pe2 pon..kalo yg laki tu kompem2 la nk ngorat adik2 junior...pastu kasi senior buat ape2 dlu..kononnye bagi respect la...btoi x??..pastu buli membuli ak x sure ade lg ke x zaman ni....hihi....cian kt adik junior....[ aku pun pernah jadi junior ok ]..
So ape yg aku merepek td semuanye berlaku mlm semalam..ya..mlm semalam..ok..mls nk aib kan sesiape kt cni..
Tapi percaya la ckp aku..x guna jd senior bertahun2 tp perangai haprak gak kan...aku pun senior wei..ade ak kesah....so..korg ingt jadi senior boleh ckp hantam je kt junior..pastu leh wat perangai taik plak...lepas tu suruh undi utk pilihan raya kampus...buat manifesto yg bukan2 suruh undi...tp contoh yg baik ade ko kasi...oh..please..x pyh nk buat propaganda la....

nk org pilih anda...tepuk dada tnye selera la bro/sis..
Maaf kalo aku emo ckit..tp btoi x pe yg aku ckp...???
renung2 kan la..

p/s : sape mkn megi die yg terasa kenyang..sekian...peace no war..

PrakTikal!!!!oh..NO!!!!

Bismilahirahmanirrahim..Alhamdulillah..sesungguhnya aku telah diberi nikmat untuk menulis..syukur..
Ok..fuhh..siksa jiwa dan raga bila fikir pasal praktikal nxt week..pergi wad..oh no man..
biar betik..teori x abis blaja la dude...[padan muke sape suh x dgr bile lecturer ajar]...oh please jgn ckp mcm tu..ak da fokus ok..tapi xleh gak..cmne tu..

tu la..dalam kelas asyik tido je..tido la lagi..



Thank god junior ade..leh buli ckit..hihi..[jahat btoi minah ni]..ye saya memang jahat.. fullstop..

ye...saya mmg jahat..tlg jgn nk bagi saya marah ye..mmg muka jadi hodoh tau..



 p/s : OMG..ak posting kt klang..abis la...air ciput..nk mandi pun susah..xyah mandi kalo cmtu..


chatting la sgt..

Bismillahirahmanirrahim..dengan izin Allah aku dpt tulis utk entry kedua ni..Alhamdulillah..so hari ni aku nk berkongsi ckit pasal berchatting ni..actually bru je bbrpa hari lps bnde ni trjadi pd aku...seriously aku cakap yg bnde ni kalo x berhati2 boleh mmbwa padah..[ pe yg minah ni merepek ni...]..oh tolong la..aku tak merepek ye..



upss....gambar ni xde kene mengena dimana anda berada ye..

ok..cite die bermula bile ade sorg mamat ni yg add aku melalui satu website Ekawan..ok fine mmg ak jd ahli kt wesite tu utk tmbh kenalan..aku ulang skali lagi untuk tambah kenalan..x lebih dr itu..sekadar berkongsi pengalaman bekerja dan belajar..ok tamat ttg perkara itu..berbabalik cerita td..mamat ni telah add ak dan mula set chatting ngn ak..aku pun ape lg chatting gak la..mmg x pikir ape2 da..tp bru bbrpa minit die da ajak jumpe dan minx no fon..mmg xleh bla mamat ni..lps tu ak pon tgk profile die..ok.. xde pe2 yg mencurigakan..aku pon try la buat2 x jwb soklan die...[mls gile nk lyn mamat cmni]..aku pun try tukar topik mintak die cite psl diri die..and you know what..die da ade isteri..aku ulg balik die da ada isteri..ape kejadah semuenye ni..die pon ckp die tggl berasingan dgn wife sbb komitmen keje2 msg2..lgpon diorg keje kt ngri lain2..ak boleh terima kalo die kesunyian dan cuma nk berkawan..tapi yg ak xleh terima die boleh plak nk bwk ak g kuar jln sampai ke S****L..agak2 la..bini kt umah kot..die ingt ngn kata2 jiwang dan ayat die tu aku leh sangkut ke..aku pon ape lg trus sound la mamat ni..ade ke patot die nk msg,calling2 pastu kuar ngn aku sdgkan bini tu ade lg..kalo die ckp die duda..ak leh terima lagi...fuhh..manusia2...  sori la kalo terasa..ttpi aku pon prmpuan..agak2 la nk wat bini cmtu..mmg ak trus straight to the point je ngn die..xde dalih2 lg..xnak ak bersubahat..


nak minx no fon sila amik no fon bapak saya dlu..sekian terima kasih..hehe
so..gadis2 di lua sana..please2.. hati2 la..nak chatting ke..calling2 ke..berkenalan ke..ape2 je..tlg amik masa dan selidik btoi2..kalo da x tahan sgt nk jumpe2 sgt2..bwk la sorg kwn supaya anda x bersendirian...x salah kalo nk kwn..ak pon ramai gak kwn laki yg ak chatting tp pandai2 hidup la..ak pon kdg2 terminat gak ngn org yg ak chatting tp ak tetap kan dlm hati dan pikiran spy sntiasa ingatkan mak bapak dan risiko yg akn kita ambil..ok??.so Please..renung2kan..

p/s : xsangka masih ade lg laki cmtu zaman skrg kan..dan boleh plak ade prmpuan yg tersangkut padahal kt paper da siap gtau jgn caya ngn cinta tenet ni..huhu.minx simpang la...



Friday, 10 February 2012

Tulisan pertama..

Bismillahirahmanirrahim...hari ini aku dapat mencoret kan sedikit kata2 untuk permulaan blog ini dengan tangan yang telah diberikan oleh Allah S.W.T....tiada apa yang ternilai selain daripada nikmat yang telah diberikanNya kepada ku...Alhamdulillah..
so..apa cer??cer cite..cer cite..hihi..
fuhh..penatnye edit blog..jom tido!!!....huwaaaaaaaaa...
 

Lain dari lain punya cerita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...